Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 19:06

Το κουμπί και άλλες ιστορίες - Τασούλα Τσιλιμένη

Βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο» - Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Image
Τασούλα Τσιλιμένη
Image

Προσφέροντας ευκαιρίες ανάγνωσης του παρελθόντος, με στόχο την κατανόηση του παρόντος - Σε συνεργασία του «Παρατηρητή της Θράκης», του Εργαστηρίου Γλωσσολογίας του ΤΕΦ του ΔΠΘ «+ΜόρΦωΣη», του βιβλιοπωλείου Δημοκρίτειο και των εκδόσεων Καστανιώτης.


«Το κουμπί και άλλες ιστορίες» της Τασούλας Τσιλιμένη παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Μαρτίου στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στον χώρο του Βιβλιοπωλείου «Δημοκρίτειο», με την συγγραφέα παρούσα και τα «γραφόμενά» της αφορμή, για μια ουσιαστική ανάγνωση του παρελθόντος που τροφοδοτεί γόνιμα το παρόν, μπολιάζοντας και το μέλλον, μέσω της αναγνωστικής απόλαυσης που προσφέρει η λογοτεχνία.

Σημαντική εκδήλωση και σε επίπεδο ανθρώπινων σχέσεων αφού, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Τσιλιμένη, στην Κομοτηνή βρέθηκε εκ νέου ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, ο πρώτος διευθυντής του «Παρατηρητή της Θράκης» κ. Γιάννης Σιούλας, για να συναντηθεί με φίλους αγαπημένους και γνωστούς που έδωσαν το «παρών», όπως και ο επίτιμος έφορος αρχαιοτήτων Καρδίτσας κ. Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης, που συνόδευσε στην Κομοτηνή τους φίλους του κ. Γιάννη Σιούλα και κ. Τασούλα Τσιλιμένη. Όπως αντίστοιχα αφορμή «ξανασμιξίματος» ήταν η παρουσίαση αυτή και για την συγγραφέα με τον καλό της φίλο, φιλόλογο Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ κ. Σπύρο Κιοσσέ.

Δείτε περισσότερα στο: paratiritis-news

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 13:12